ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ 2018 - ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΜΟΔΙΠ

 
 
Αγαπητά μέλη του ΑΠΘ,
Για τέταρτη συνεχή χρονιά το ΑΠΘ θέλει να ευχαριστήσει και να τιμήσει τα μέλη του (φοιτήτριες και φοιτητές, μέλη ΔΕΠ, επιστημονικό, ερευνητικό και λοιπό προσωπικό) που διακρίθηκαν από άλλους φορείς (σε εθνικό και διεθνές επίπεδο), μετά από διαδικασία αξιολόγησης, κατά  τη διάρκεια του 2018.
Όπως έχει καθιερωθεί, κατά την επίσημη τελετή εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις 30 Ιανουαρίου 2019, θα υποδεχτούμε και θα τιμήσουμε όσες και όσους μας έκαναν περήφανους για μια ακόμη χρονιά, σε πείσμα των δυσμενών συνθηκών υπό τις οποίες καλούμαστε να λειτουργήσουμε τα τελευταία χρόνια.
Η καταχώριση των διακρίσεων πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ-ΑΠΘ), αφού πραγματοποιήσετε ΕΙΣΟΔΟ, με τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού, στη διαδρομή:  "Η σελίδα μου"  - Διακρίσεις - Καταχώριση Διάκρισης). Οι διακρίσεις των φοιτητριών/φοιτητών μπορούν να καταχωριστούν είτε από τη Γραμματεία του εμπλεκόμενου Τμήματος είτε από το αρμόδιο μέλος ΔΕΠ. Με αυτοματοποιημένα μηνύματα θα ειδοποιηθείτε σχετικά με το εάν η διάκρισή σας καταχωρίστηκε και εάν, αφού εξεταστεί, πληροί τα σχετικά κριτήρια.
Στον σύνδεσμο https://qa.auth.gr/el/report/distinctions μπορείτε να δείτε τις διακρίσεις των περασμένων ετών.
Παρακαλούμε θερμά για την καταχώριση των στοιχείων της διάκρισής σας μέχρι την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου.
 
Οι Πρυτανικές Αρχές