Ενημέρωση/Δράση για φοιτήτριες/φοιτητές με προβλήματα κίνησης, όρασης, ακοής

 
Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητή Δημητρίου Κωβαίου, σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνολική συνεργασία ως προς τη συγκέντρωση των στοιχείων των φοιτητριών και φοιτητών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα κίνησης, όρασης και ακοής.

Σας γνωρίζουμε ότι ο κ. Αντιπρύτανης θα συναντηθεί με τις/τους εν λόγω φοιτήτριες/φοιτητές μας, για τη διερεύνηση λύσεων στα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προκειμένου το ΑΠΘ να τους υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την απρόσκοπτη συνέχιση των σπουδών τους. Θα συμμετέχουν ακόμη εκπρόσωποι των Επιτροπών Υγείας, Προσβασιμότητας, Κοινωνικής Μέριμνας, Ψυχολογικής Υποστήριξης και Παρατηρητηρίου Φοιτητών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης, καθώς επίσης  και στελέχη των αντίστοιχων υπηρεσιών.

Την Τετάρτη, 4.12.2019 και ώρα 12:00, στον χώρο της εισόδου του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου θα διεξαχθεί συνάντηση με όσες/όσους αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.
Την Παρασκευή, 6.12.2019 και ώρα 12:00, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, θα διεξαχθεί συνάντηση με όσες/όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και ακοής.

Το παρόν για την πλήρη ενημέρωσή σας.
Καλή συνέχεια,
Με εκτίμηση
Αλεξάνδρα Τζανεράκη